Αμεσότητα

ανάγκη

Στόχος μας στη iaccounting είναι να καλύπτουμε αποτελεσματικά κάθε λογιστική και φοροτεχνική ανάγκης σας. Να δίνουμε άμεσες και έγκυρες λύσεις σε ζητήματα που προκύπτουν καθώς και να προσφέρουμε πολύτιμες συμβουλές και σωστή καθοδήγηση σε διαδικτυακά θέματα.

Ανάπτυξη

ανάπτυξη

Η φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε χρήσιμοι στους πελάτες μας, βοηθώντας τους να ενδυναμώσουν και να μεγαλώσουν τις επιχειρήσεις τους.

Στελέχωση

καταρτισμένους συνεργάτες

Στελεχωμένη με καταρτισμένους συνεργάτες και χάρη της πολυετούς εμπειρίας μας και της συνεχούς παρακολούθησης των διαδικασιών και των αλλαγών σε φορολογικά, εργατικά, επενδυτικά και τεχνολογικά θέματα είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.

Πληροφορική

Πληροφορική

Με στόχο-δέσμευση την παροχή ολοκληρωμένων τεχνολογικών υπηρεσιών και ακολουθώντας τις τάσεις σύγκλισης της αγοράς πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, η εταιρία επενδύει στην προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων με κύριες δραστηριότητες το σχεδιασμό, την προμήθεια, την υποστήριξη, εκπαίδευση και συντήρηση πληροφοριακών και τηλεπικοινωνιακών συστημάτων.

Εξωτερική ανάθεση

outsoursing

Σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον, οι σύγχρονοι οργανισμοί καλούνται να παρέχουν στους πελάτες τους πρωτοποριακές λύσεις και αξιόπιστες υπηρεσίες. Προχωρώντας στην εξωτερική ανάθεση (outsoursing) εξασφαλίζετε την επιχειρηματική επέκταση της εταιρείας σας.

Συμβουλές

Συμβουλές

Να είμαστε σύμβουλοι και συνεργάτες με σκοπό την βελτίωση της δραστηριότητάς σας. Να σας δίνουμε τη δυνατότητα να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας απρόσκοπτα χωρίς να μπλέκεστε στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.